

CONFERENCE AGENDA AT-A-GLANCE

REGION II

HEAD START ASSOCIATION

OCTOBER 28 - 31, 2024 ST. THOMAS, US VIRGIN ISLANDS

Sunday, October 27

5:00pm Region 2 Head Start Board Meeting (Invited guests only)

Monday, October 28

7:00am Registration opens / Vendors can begin setting up

10:00 - 11:30am Morning Workshops

Lunch on your own

3:00 - 5:00pm Opening Session

5:15 -6:45pm Welcome reception

5:00pm Registration closes

Tuesday, October 29

7:00am Registration opens & Breakfast provided, vendor exhibits open

8:00 - 11:30am Director/Leadership Meeting (Invite Only)

8:0am 90-minute sessions begin

8:00am 180-minute workshops begin

9:30 - 10:00am Morning break

10:00am 90-minute sessions begin

11:30am Morning sessions end

11:30am - 1:00pm Lunch on your own

1:00pm 90-minute sessions begin

1:00pm 180-minute workshops begin

2:30 - 3:00pm Afternoon break

3:00pm 90-minute sessions begin

4:30pm Sessions end and Registration Closes

4:45 - 6:00pm Evening Plenary Session

6:00pm Taste of the Caribbean

Wednesday, October 30

7:00am Registration and vendor exhibits open

8:00am 90-minute sessions begin

8:00am 180-minute workshops begin

9:30 - 10:00am Morning break

10:00am 90-minute sessions begin

11:30am Morning sessions end

11:30am - 1:00pm Lunch on your own

1:00pm 90-minute sessions begin

1:00pm 180-minute workshops begin

2:30 - 3:00pm Afternoon break

3:00pm 90-minute sessions begin

4:30pm Sessions end

4:00pm Registration closes

5:30 - 9:30pm Awards Ceremony and Gala Dinner served to all attendees & dancing

Thursday, October 31

9:00am Closing session begins

Breakfast provided

12:00pm Conference ends

12:00pm Vendors must be packed up

Session & Workshop Topics

- Retention and Recruitment
- Financial / Fiscal
- Management / Leadership
- Parent / Community
 Engagement
- Early Childhood Development
- Emerging Issues
- Teaching / Learning Strategies
- Health and Safety

Register Today!

region2headstart.org/2024